Confidentialitate

Dagcoin.ro pune intotdeauna pe primul plan confidentialitatea datelor personale ale tuturor vizitatorilor, indiferent de tara sau de conexiunea internet folosita.

Va rugam sa studiati atent randurile de mai jos, deoarece consideram ca avem acceptul vostru in momentul in care veti vizita orice alta paginaa site-ului.

Dagcoin.ro foloseste o serie de fisiere destinate colectarii informatiilor comerciale din calculatoarele unde au fost instalate. Aceste fisiere sunt denumite cookies si au rolul de a colecta date despre timpul total petrecut de vizitatori pe site, paginile ce au fost vizitate, timpul petrecut pe fiecare pagina in parte, tara de unde se face vizita, tipul conexiunii la internet, dispozitivul utilizat, etc.

Aceste date vor fi pastrate in servere speciale situate in SUA si vor fi utilizate de catre colegii nostri de la departamentul dezvoltare pentru a imbunatati gama serviciilor si a informatiilor pe care le oferim.

Datele personale ale utilizatorilor vor fi in permanenta in siguranta, deoarece cookies-urile nu pot colecta alte date din calculatoarele gazda.

Instalarea acestor fisiere poate fi refuzata fie prin modificarea unor setari din browser, fie printr-un refuz direct atunci cand vizitati prima data site-ul, dar in aceasta situatie nu garantam ca veti putea folosi site-ul nostru la intreaga capacitate