General

Care sunt avantajele Dagcoin

avantaje dagcoin

Dagcoin este privita de catre cei mai multi investitori ca o moneda a viitorului, cu sanse mari de a deveni prima criptomoneda ce se va impune la nivel global.

Viteza rapida de tranzactionare, costurile mici si posibilitatea de a fi folosita si in zonele defavorizate o fac una dintre monedele de referinta pentru viitor.

Increderea in aceasta criptomoneda a pornit de la numarul mare de unitati emise. Pana in prezent au fost emise peste 1.000.000.000 unitati, iar aceasta inseamna o investitie consistenta de capital fapt ce subliniaza faptul ca ne aflam in fata unei monede puternice, sustinute de grupuri financiare de renume.

Dagcoin este si prima criptomoneda ce ne ofera posibilitatea de a avea control deplin asupra banilor investiti, iar dezvoltarea continua este sustinuta de toti membrii comunitatii formate in jurul acestei monede.

O prezentare succinta a Dagcoin in limba romana poate fi citita la Prezentare Dagcoin

Dagcoin este o moneda ecologica

Mediul in care traim este foarte important atat pentru noi cat si pentru copii nostri. Dagcoin este o moneda ce nu afecteaza negativ mediul inconjurator, deoarece nu este bazata pe un procedeu de „minare” ce consuma foarte multa energie electrica si afecteaza negativ mediul inconjurator.

Datorita vitezei mari de tranzactionare Dagcoin poate fi procesata la plata in numai cateva secunde indiferent de locul in care ne aflam, iar costurile pentru procesare vor fi intotdeauna minime.

In plus, moneda poate fi tranzactionata 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an pentru ca serverele folosite nu vor avea niciodata week-enduri sau sarbatori.

Utilizarea Dag ne va feri si de riscurile ce isi pot face aparitia atunci cand utilizam cardurile bancare. Dispare astfel riscul la care ne expunem atunci cand folosim POS-urile (am auzit multe persoane care au ramas fara bani datorita acelor cititoare de carduri ce contineau dispozitive duble de citire).

Dag poate fi folosit exact ca o moneda traditionala si este acceptata de catre tot mai multe magazine traditionale si online. Ne putem cumpara jocuri, servicii financiare, marfuri alimentare si de larg consum, iar tranzactiile vor fi procesate rapid si in siguranta.

Siguranta tranzactiilor poate creste datorita faptului ca putem stabili anumite conditii de plata. Daca acestea sunt agreate cu beneficiarul platii dar nu sunt respectate, ne vom putea lua banii inapoi fara probleme si alte penalitati ce isi pot face aparitia in mediul bancar traditional.

Cel mai mare avantaj pe care il are Dagcoin este faptul ca acesta este distribuit in mod echitabil. Fiecare dintre noi poate intra in posesia unor sume mai mici de bani pe care le poate folosi dupa cum doreste, datorita costurilor mici de procesare a tranzactiilor.

In plus, atunci cand vom plati folosind Dagcoin nu vom avea nevoie sa ne umplem buzunarele cu bancnote sau fise, ci ne va fi suficient numai telefonul mobil.

Dag coin, moneda viitoruluiMisiunea Dagcoin este de a educa oamenii si de a ii face mai bogati

Echipa Dag isi propune sa fie cat mai aproape de oameni, deoarece acestia nu au fost educati pentru a intelege mecanismul criptomonedelor si a beneficiilor aduse de acestea. Cei de la Dag isi propun sa faca oamenii sa inteleaga mecanismul de functionare a monedelor virtuale inainte de a le cumpara si utiliza.

Datorita lipsei de finantare, multe informatii financiare sau cunostinte despre criptomonede nu ajung la cunostinta populatiei, iar acest lucru este folosit la maxim de catre escrocii care cheltuiesc foarte multi bani pentru a insela oamenii.

Inselatoriile contribuie astfel la ruinarea increderii in criptomonede, deoarece peste 90% din companii promit anumite beneficii dar in final oamenii vor vedea ca sunt inselati si se vor indeparta de acest domeniu.

Eforturile de marketing sunt din pacate indreptate in directie gresita. Criptomonedele sunt marketate in special pentru pietele dezvoltate, dar nici europenii si nici americanii nu au atat de multa nevoie de criptomonede cat au tarile in curs de dezvoltare, acolo unde populatia este mai saraca si nu are acces la conturi bancare.

Astazi pe piata criptomonedelor exista doar cateva unitati ce sunt rentabile si usor de tranzactionat. Acestea sunt utilizate in special ca si metode de investitii, iar acesta este motivul pentru care multe exchange-uri percep taxe mai mari si descurajeaza astfel folosirea criptomonedelor pe scara larga.

Criptomonedele au nevoie de ani de expunere si de o educatie financiara de exceptie pentru a incepe sa fie folosite pe scara larga, iar echipa Dag isi propune sa contribuie la educatia financiara printr-o serie de cursuri speciale tinute online de catre „Universitatea Dag”.

Vom educa gratuit oamenii si ii vom rasplati cu bonusuri din moneda noastra, astfel incat acestia sa inceapa sa capete incredere in domeniul criptomonedelor si sa atraga cat mai multi oameni in sistem.

Procesul de invatare este intuitiv si usor de accesat (cu ajutorul internetului), iar acesta este adresat in aceeasi masura copiilor si adultilor. Site-ul nostru pune la dispozitia utilizatorilor cursuri si jocuri educationale, modalitati de comert electronic si solutii de plata integrate.

Dag va depune eforturi deosebite pentru a se mentine aproape de utilizatori si de a continua in permanenta popularizarea monedei.

Daca doresti sa investesti in Dagcoin  sau pentru orice alte intrebari te rugam sa completezi sectiunea de mai jos (sau formularul de la pagina Contact ), iar colegii nostri iti vor raspunde in cel mai scurt timp.

Pentru prezentari video te rugam sa accesezi sectiunea speciala VIDEO.