General

Cum cumpar Dagcoin

cum cumpar dagcoin

Piata criptomonedelor este in ultima perioada intr-o dezvoltare continua, deoarece acestea reprezinta o alternativa viabila pentru sistemul bancar traditional in ceea ce priveste mijloacele de plata si de economisire.

Tranzactiile cu monede virtuale sunt mai sigure, se fac mai rapid si nu necesita decat un computer sau un telefon mobil.

Dagcoin este una dintre criptomonedele ce folosesc un algoritm de calcul si de criptare revolutionar, ce ii va permite sa se dezvolte cu rapiditate si sa devina cea mai raspandita si mai utilizata criptomoneda din lume.

In plus, datorita Dag chain viteza de tranzactionare a devenit practic infinita, depasind cu mult limitarile tehnice ale altor criptomonede.

Un cont de utilizator Dag este usor de obtinut

Una dintre primele intrebari de care am avut parte zilele trecute atunci cand discutam cu in prieten despre dagcoin a fost de unde poate fi achizitionat si cum  poate fi tranzactionat acesta. Raspunsul este foarte simplu: accesand adresa daguniversity.com.

Pentru a veni in intampinarea celor ce doresc sa cumpere dagcoin, mai jos aveti un scurt tutorial dedicat intrebarilor voastre.

Inainte de a cumpara dagcoin este necesar sa ne facem un cont pe site. Vom accesa daguniversity.com si vom introduce linkul primit din partea celui ce ne-a introdus in universul Dag.

Apoi vom intra in contul nostru unde din sectiunea „My profile” ne vom completa rubricile nume, prenume, data nasterii, adresa email, numar de telefon, orasul si tara unde locuim si vom apasa „Change Profile”.

Vom introduce apoi parola noastra secreta si vom apasa „Change Profile” din nou.

Este important ca dupa toate aceste etape sa trecem la sectiunea „Verify Account” acolo unde vom incarca fotografii dupa actele noastre de identitate (in tab-ul „Passport / Government id”) si dupa actele ce ne atesta domiciliul (in tab-ul „Address Proof”).

Va trebui insa sa avem rabdare pana cand documentele noastre vor fi verificate, deoarece durata revizuirii documentelor poate fi intre 24 – 48 ore.

Care sunt primii pasi pentru a cumpara Dagcoin?

Pentru a incepe tranzactionarea de dagcoin este necesar sa avem in primul rand un portofel electronic, iar acesta poate fi facut accesand advcash.com/en/, acolo unde vom apasa butonul „Register Account for free”. Vom completa apoi campurile ce contin numele, prenumele adresa de email si parola iar apoi vom trage de bila verde din ultimul camp de jos inspre dreapta si vom apasa butonul „Register”.

Este foarte important ca atunci cand ne vom deschide contul sa dam click pe „Verify your account” , deoarece va trebui sa ne confirmam identitatea si sa ne completam contul cu documente scanate.

In sectiunea „Passport” vom adauga scan-uri dupa pasaport, cartea de identitate sau carnetul de conducere.

Vom completa apoi sectiunea „Adress” unde vom incarca scan-ul dupa documentul ce ne va confirma adresa unde locuim. Este suficient sa incarcam orice factura pentru plata utilitatilor, dar trebuie sa fim atenti ca aceasta sa fie pe numele celui ce si-a facut portofelul electronic.

Atentie: factura va trebui printata si apoi pozata, deoarece facturile in format electronic emise de catre compania de utilitati nu sunt acceptate.

La final vom completa rubrica „Phone”, unde ne vom trece numarul de telefon.

Este foarte important insa ca datele din sectiunea „Profil” sa fie trecute cat mai exact si sa fie cat mai apropiate de cele din actele pe care le-am incarcat. Nu uitati sa apasati butonul „Save” la sfarsit!!

Vom putea astfel adauga cu usurinta fonduri din conturile unor firme, carduri bancare, Paypal, Moneygram, etc pe care le vom folosi apoi pentru a cumpara Dagcoin.

dagcoin walletDagcoin este o moneda ce poate fi cumparata foarte usor. Tot ceea ce avem de facut este sa ne logam la contul de membru si sa accesam sectiunile „My accounts” si „Cash Account”. In partea dreapta vom gasi sectiunea „Deposit” pe care o vom completa cu suma dorita.

Langa casuta completata avem butonul „Choose Payment Type” ce ne permite sa selectam modalitatea de plata dorita si sa apasam butonul „Deposit”. Astfel, putem plati folosind Bitcoin sau utilizand portofelele electronice AdvCash (pe care l-am descris ceva mai sus) sau Perfect Money.

Alte tranzactii ce pot fi efectuate in platforma Dagcoin

O parte din monedele primite ca si bonus pot fi folosite pentru a cumpara (sau vinde) alte pachete dagcoin pe exchange-ul intern al Dagcoin, iar acest lucru poate fi facut doar prin cateva click-uri.

Pentru inceput ne vom loga in contul de membru iar apoi vom merge la sectiunea „Exchange”. In partea de jos a paginii vor fi afisate o lista a sumelor si a preturilor cerute de catre cei ce vor sa vanda sau sa cumpere si un istoric al tranzactiilor.

In functie de acestea vom completa rubricile „Amount”, „Price of 1 Dagcoin” si „Total EUR”, iar la final vom apasa butonul „Buy” sau „Sell” (in functie de operatiunea pe care dorim sa o efectuam). Ordinul astfel emis va trebui confirmat prin introducerea parolei secrete (atentie, aceasta nu trebuie confundata cu parola de logare).

Tranzactiile pot fi verificate cu usurinta accesand „My transaction history” din meniu.

In cazul in care unul dintre prietenii nostri nu are suma necesara pentru a cumpara suma dorita de dagcoin il vom putea ajuta usor, deoarece platforma de tranzactionare ne pune la dispozitie o modalitate excelenta pentru transferul de cash.

Pentru a face transferul de cash ne vom loga in contul de membru si vom accesa sectiunile „My accounts” si „Cash Accounts”.

Vom completa suma pe care dorim sa o transferam si userul caruia va fi transferata (numele acestuia trebuie trecut exact cum il primim, pentru a nu avea erori)  si vom apasa butonul „Send” (tranzactia va trebui confirmata prin introducerea parolei secrete).

Toate explicatiile de mai pot fi consultate in format vizual in sectiunea VIDEO.

Daca doresti sa investesti in Dagcoin  sau pentru orice alte intrebari te rugam sa completezi sectiunea de mai jos (sau formularul de la pagina Contact ), iar colegii nostri iti vor raspunde in cel mai scurt timp.

Pentru prezentari video te rugam sa accesezi sectiunea speciala VIDEO.