General

Dagcoin, criptomoneda viitorului

dagcoin moneda viitorului

Piata criptomonedelor este si in prezent o necunoscuta pentru marea majoritate a populatiei. Desi prezente pe piata din 2009, informatiile despre criptomonede ajung foarte greu in atentia maselor largi din cauza problemelor legate de cheltuielilor de marketing, ce se mentin la un nivel foarte scazut.

Astfel, multi dintre noi ajungem la concluzia ca acest domeniu este destinat unei „caste” de initiati si ne indreptam atentia catre alte piete financiare sau ajungem sa fim victimele escrocilor profesionisti.

Aceasta atitudine este insa cat se poate de gresita. Piata criptomonedelor este foarte usor de inteles iar tranzactiile se fac usor si nu necesita costuri suplimentare. Stim cu totii cat de incomod este sa folosim serviciile bancare: pierdem timpul la ghiseul bancilor pana ne deschidem un cont, platim taxe peste taxe, iar apoi ne intoarcem acasa cu un teanc de acte (ce ne vor ocupa spatiul in casa) si asteptam ca datele noastre sa fie procesate de banca.

Criptomonedele sunt usor de folosit

Accesul pe piata criptomonedelor se face usor, din confortul oferit de propriul camin. Nu avem nevoie decat de o conexiune internet si de un portofel electronic, iar date despre evolutia celor mai tranzactionate criptomonede se pot gasi absolut gratuit pe internet.

Desi monedele virtuale sunt numeroase, nici una nu a reusit sa se impuna si sa ajunga o moneda globala. Cauzele sunt multiple si tin de limitarile tehnice, iar acest lucru a creeat posibilitatea aparitiei unei noi monede: Dagcoin.

Aceasta foloseste un nou algoritm de calcul, in care blocurile de informatie sunt emise de catre oricine si pot fi suplimentate cu noi baze de date in orice moment, singura conditie fiind cea a unei plati egala cu marimea datelor adaugate.

Astfel, costurile de „emisie” a fiecarei unitati scad spectaculos (deoarece sunt eliminati minerii ce isi pun calculatoarele la treaba pentru a obtine celelalte criptomonede si care sunt responsabili de generarea unor costuri suplimentare), iar viteza de tranzactionare este practic infinita.

Dagcoin, o moneda pentru toti

Tanara echipa estoniana vine insa si cu un concept inovativ pe piata criptomonedelor: aceea de comunitate. Componenta sociala capata astfel un rol important in valorile Dagcoin, iar echipa isi propune sa fie in permanenta alaturi de oamenii obisnuiti.

Opacitatea si lipsa de informatii au fost inlocuite cu o metoda de pregatire atent studiata, in care oamenii obisnuiti sunt invatati cum sa foloseasca Dagcoin si care sunt avantajele oferite de aceasta moneda. In plus, oricine trece prin „Universitatea Dagcoin” va primi un bonus in Dagcoin pe care va fi liber sa il foloseasca asa cum doreste.

Procesul de invatare va fi permanent, deoarece dupa absolvirea studiilor fiecare dintre noi isi poate continua activitatea intr-o echipa de vanzari a echipei estoniene, lucru ce presupune traininguri desfasurate in cele mai selecte locatii, sprijin din partea echipei din Estonia si un sistem de bonusare consistent ce ne va asigura o viata linistita si fara griji.

Aceasta moneda poate fi utilizata pentru tranzactii zilnice sau poate fi privita ca o investitie. Pentru a stimula cumpararea acesteia, compania emitenta ne ofera si un bonus suplimentar de 5% la fiecare achizitie.

Tot ce trebuie sa stiti despre Dagcoin (in limba engleza) se afla aici:

Dagcoin

Dagcoin este si singura criptomoneda ce poate fi folosita pentru tranzactiile curente datorita taxelor mici ce sunt platite la fiecare tranzactie, iar acest lucru este posibil datorita tehnologiei inovative folosita de Dagcoin OU.

Daca doresti sa investesti in Dagcoin  sau pentru orice alte intrebari te rugam sa completezi sectiunea de mai jos (sau formularul de la pagina Contact ), iar colegii nostri iti vor raspunde in cel mai scurt timp.

Pentru prezentari video te rugam sa accesezi sectiunea speciala VIDEO.