General

De ce am ales MLM pentru Dagcoin

universitatea dagcoin

Avantajele oferite de Dagcoin sunt numeroase. Nu ma refer numai la cele tehnice (desi acestea sunt cele mai importante), dar si la cele ce tin de comunitatea ce s-a infiripat in jurul acestui concept. Acesta este (din punctul meu de vedere) cel mai mare avantaj oferit de catre echipa din Estonia.

Faptul ca nu suntem singuri spune multe despre valorile promovate de aceasta companie. Spiritul de echipa este subliniat inca de la emiterea unitatilor Dag: acestea pot fi emise fara nicio ingradire de orice persoana, in orice moment si din orice colt al lumii.

Chiar daca suntem la inceput pe piata criptomonedelor nu trebuie sa ne facem griji. Dag University se va ingriji de pregatirea noastra in acest domeniu si ne va oferi posibilitatea unui business de succes, ce ne va oferi o viata lipsita de griji si pe care il vom putea conduce din orice colt al lumii.

Aici vom invata totul despre mecanismele pietelor financiare traditionale si virtuale, ce sunt criptomonedele si care sunt avantajele acestora, cum sa folosim eficient cele mai avansate tehnici de vanzari, cum sa ne formam echipa de vanzari si care sunt calitatile unui lider, etc.

Oamenii sunt pusi pe primul plan de catre echipa Dag, iar pregatirea noastra vor continua si dupa ce vom termina cursurile universitatii.

Vom beneficia de ajutorul unui mentor pentru a adopta cea mai buna strategie de dezvoltare, vom participa la traininguri periodice desfasurate in cele mai pitoresti locuri si vom fi in permanenta sprijiniti in gestionarea afacerii.

Structura MLM ofera o crestere rapida si sanatoasa

Desigur ca multi dintre voi isi vor pune intrebarea de ce Dag a ales o structura de tip Multi Level Marketing (MLM) pentru a isi desfasura afacerea.

Raspunsul este simplu: intrucat aceasta ofera posibilitatea recompensarii directe, fara intermediari, in functie de nivelul de munca depus de fiecare dintre noi.

Structura de tip MLM ofera companiei emitente posibilitatea de a creste rapid, oferind astfel castiguri suplimentare pentru mai mult de 150 de milioane de oameni.

Cu cat cererea pentru Dagcoin va fi mai mare cu atat valoarea acesteia va creste, iar rasplata primita de fiecare va fi mai ridicata. Astfel, daca Dag va fi folosita la scara globala valoarea acesteia va fi uriasa, iar rasplata primita de noi va fi astfel consistenta.

In plus, datorita politicii agresive de promovare desfasurata in ultimul timp de catre cele mai multe companii, oamenii tind sa evite produsele din reclame si cred numai in cele recomandate de catre prieteni sau cunostinte.

Haideti sa lasam compania in pace si sa vedem de ce o structura de tip MLM este buna pentru noi, oamenii de rand.

In primul rand astfel vom castiga usor mai multi bani si vom avea mai mult timp liber. Vom avea un venit suplimentar, vom calatori mai mult pentru a ne dezvolta reteaua si ne vom face mai multi prieteni, dar cel mai important este (in viziunea mea) independenta financiara pe care o vom obtine.

O structura de tip MLM ne ofera posibilitatea unor vacante prelungite iar banii vor continua sa vina. Va intrebati cum este posibil acest lucru? Raspunsul consta in reteaua de colaboratori pe care am construit-o de-a lungul timpului.

Desi la inceput este nevoie de o munca asidua si de multa rabdare, odata ce ne-am construit o retea satisfactiile vor fi in masura sa ne ofere ceea ce am visat toata viata: o viata linistita, lipsita de griji materiale, in care avem libertatea de a dispune dupa bunul plac de timpul nostru liber.

Dezvoltarea de tip MLM este cea mai sanatoasa pentru o firma. Imaginati-va un copac in care radacinile sunt reprezentate de catre companie, iar acestea devin tot mai puternice pe masura ce firma va investi in produsele oferite si in pregatirea colaboratorilor.

De aici vor creste noi lastare reprezentate de voi, cei ce veti fi alaturi de noi si ne veti ajuta sa dezvoltam compania, iar radacina va avea rolul sa va sprijine si sa va ajute sa ajungeti cat mai sus.

Totul despre Dagcoin si despre MLM poate fi gasit in prezentarea video de mai jos:

 

Cum putem sa ne alaturam echipei Dag?

Sistemul Dag este conceput special pentru a facilita accesul tuturor in randurile echipei. Oricine poate opta pentru una dintre cele doua categorii de membri:

Membru pasiv poate achizitiona orice curs de pregatire si va beneficia de numarul de Dagcoins aferenti acestuia.

Venitul membrului provine de la numarul de monede achizitionate, dar acestea nu pot fi vandute timp de 8 luni, timp in care vom primi un bonus lunar de 5% din totalul monezilor cumparate.

Schema de bonusare DagcoinMonedele primite ca bonus beneficiaza de un regim special si ne ofera un anumit grad de libertate, deoarece 50 % dintre acestea pot fi schimbate in cash sau tranzactionate, iar 50% vor fi depozitate intr-un cont de tip escrow unde vor fi pastrate timp de 8 luni.

Colaboratorul activ are posibilitatea unor castiguri practic nelimitate. Desi trebuie sa ne supunem celor 8 luni in care nu vom putea vinde monedele, vom primi acei 5% bonus lunar si vom avea posibilitatea de a ne costrui propria retea de vanzari.

Ceea ce este cel mai interesant este faptul ca reteaua este internationala si niciodata nu stii pe cine vei avea in echipa. Ganditi-va numai la posibilitatea de a avea in retea un rus sau un chinez si care va fi suma pe care acestia o vor aduce in retea.

Astfel, vom primi in plus:

 • bonus din vanzarile directe – 10%
 • bonus volum de echipa – 10%
 • bonus de lider – 5%
 • bonus de recunoastere sub forma de cadouri.

Intrucat procentele nu par a spune mare lucru, haideti sa discutam putin despre valoarea reala a acestor bonusuri.

Bonusul de vanzari directe de 10% are urmatoarele valori:

 • Basic : 2 euro
 • Starter : 10 euro
 • Explorer : 50 euro
 • Advanced : 100 euro
 • Expert : 250 euro
 • Pro : 500 euro
 • Mentor : 1250 euro
 • Investor : 2500 euro

Bonusul pentru volumul de echipa de 10 % se acorda saptamanal pentru un volum de 100 euro pentru ambele echipe. Castigul  nostru este reprezentat de un procent de 10 % din volumul de vanzari al echipei cele mai slabe, iar in saptamana ce urmeaza echipa mai puternica va incepe cu o diferenta de volum fata de cea mai slaba.

Castigul maxim pe care il putem obtine in cazul bonusului pentru volumul de echipa este conditionat de tipul de pachet achizitionat:

 • Basic : 100 euro
 • Starter : 500 euro
 • Explorer : 2500 euro
 • Advanced : 5000 euro
 • Expert : 12500 euro
 • Pro : 25000 euro
 • Mentor : 35000 euro
 • Investor : 50000 euro

Bonusul de lider de 5% este privit mai mult ca o provocare pentru lideri si trebuie sa recunoastem ca provocarile reprezinta un factor motivational pentru multi dintre noi. Trebuie insa retinut ca aceste bonusuri se acorda numai pentru vanzarile realizate de catre echipa cea slaba.

Treptele inferioare nu ne aduc insa nicio recompensa in afara bonusului de 5%, iar acestea sunt:

 • Silver: vanzari in valoare de 1.000 euro;
 • Gold: vanzari in valoare de 2.500 euro;
 • Platinium : vanzari in valoare de 5.000 euro;

Adevarata provocare incepe insa de la un volum al vanzarilor de 10.000 euro:

 • Topaz: vanzari in valoare de 10.000 euro, iar recompensa este un bilet gratuit la urmatorul eveniment organizat de catre compania mama, indiferent de locul unde se va desfasura acesta;
 • Safir: vanzari in valoare de 25.000 euro, recompensa o tableta;
 • Rubin: vanzari in valoare de 50.000 euro, premiu un telefon Samsung S8;
 • Smarald: vanzari in valoare de 75.000 euro, premiu un MacBook;
 • Diamant: vanzari in valoare de 100.000 euro, premiu o croaziera pentru doua persoane in Caraibe (la clasa de lux);
 • Diamant albastru: vanzari in valoare de 250.000 euro, premium un ceas de lux Hublot;
 • Diamant negru: vanzari in valoare de 500.000 euro, premiu un autoturism Mercedes C Klasse;
 • Diamant regal: vanzari in valoare de 1.000.000 euro, premiu un apartament in Dubai;
 • Ambasador: vanzari in valoare de 2.500.000 euro, premiu un autoturism Ferrari rosu, plus o saptamana de training pe circuitul de la Maranello alaturi de piloti profesionisti;
 • Royal Ambassador: vanzari in valoare de 5.000.000 euro, premiu o vila in Dubai;
 • Crown Ambassador: vanzari in valoare de 10.000.000 euro, premiu un yaht

O prezentare detaliata a pachetelor de beneficii (in limba engleza) poate fi consultata mai jos:

Prezentare Dagcoin

Daca doresti sa investesti in Dagcoin  sau pentru orice alte intrebari te rugam sa completezi sectiunea de mai jos (sau formularul de la pagina Contact ), iar colegii nostri iti vor raspunde in cel mai scurt timp.

Pentru prezentari video te rugam sa accesezi sectiunea speciala VIDEO.