General

Universitatea Dag, locul unde visele devin realitate

Universitatea dagcoin

Dagcoin este prima moneda ce si-a propus  sa vina in ajutorul oamenilor obisnuiti. Desi pare ciudat la prima vedere, misiunea primordiala asumata de echipa Dag este aceea de informare si educare a oamenilor de rand in ceea ce priveste utilizarea criptomonedelor.

Sistemul nostru educational este bazat pe echitate si pe un sistem de invatare online intuitiv si usor de utilizat.

Pentru a stimula dezvoltarea spiritului antreprenorial si a asigura noilor nostri colegi o viata lipsita de griji folosim un sistem special de afiliere, ceea ce ne va permite sa ajutam mai multi oameni si sa crestem astfel notorietatea si popularitatea Dagcoin.

Echipa Dag crede cu tarie ca fiecare dintre noi are dreptul la o viata mai buna fara sa fie supus unui program fix si a unui ritm de lucru intensiv ce ii va ocupa tot timpul liber, iar acesta este motivul pentru care universitatea noastra va asigura instruirea cursantilor in piata criptmomonedelor si a unor tehnici de vanzari de ultima generatie.

Atat moneda noastra cat si sistemul de pregatire vor avea parte de investitii consistente, ce vor imbunatati in permanenta gradul de notorietatea si de raspandire al Dagcoin.

Visele devin realitate mai repede decat ne-am inchipuit

Sunt sigur ca va intrebati cum va obtine Dagcoin renumele si valoarea necesara pentru a se impune pe piata criptomonedelor.

Este un lucru elementar faptul ca pretul oricarui obiect, marfa sau valuta depinde de cererea si oferta, iar criptomonedele nu fac nota discordanta de la regula. Ceea ce trebuie sa stim insa este ca aceasta cerere este reala numai daca Dagcoin vine in intampinarea necesitatilor utilizatorilor si le ofera solutii pentru rezolvarea acestora.

Dagcoin isi propune sa fie o criptomoneda ce poate fi utilizata in fiecare zi de catre oricine, in conditiile unor comisioane mult mai mici fata de cele obisnuite pe piata criptomonedelor.

Datorita unui algoritm special (Dag chain) moneda noastra ne permite sa facem rapid tranzactii la scara mare, astfel incat nu vom mai avea nicio problema legata de scalabilitate.

Comisioanele percepute la fiecare tranzactie a monedei sunt cele mai mici din domeniu, fapt ce o face alegerea ideala in cazul unor „microplati” necesare pentru achizitia zilnica a unor produse de prima necesitate.

Nu trebuie sa va faceti griji sau probleme ca sunteti la inceput in domeniul criptomonedelor. Dag University este un sistem de invatare complex, ce va sta aproape din momentul in care ati luat contact cu noi.

Tot ceea ce ne trebuie este o conexiune internet si un cont la adresa daguniversity.com, iar procesul de invatare poate incepe.

Platforma noastra este intuitiva si este structurata pe nu mai putin de 8 niveluri de pregatire.

Universitatea Dag se va ocupa cu atentie de pregatirea noastra

Lansarea festiva a Dag University a avut loc in februarie 2018 in Dubai. Universitatea beneficiaza de traineri de renume, iar cursantii au la dispozitie atat materiale scrise cat si cursuri in format video si audio.

Primul nivel este denumit Basic Course si ne este oferit gratuit de catre companie. Acesta ne va oferi o viziune generala asupra pietei criptomonedelor si ne va explica in detaliu mecanismele de functionare si algoritmii utilizati de catre fiecare criptomoneda in parte. In plus, cursul Basic ne va introduce in tainele procesului de vanzare a Dagcoin.

Acest modul ne va ajuta sa intelegem istoria banilor si a criptomonedelor si ne va ajuta sa deprindem cunostintele de baza in domeniul vanzarilor.

Modulul Starter ne va costa 100 de euro si face trecerea catre lucrurile serioase. Acesta ne va introduce in mecanismele profunde ale criptomonedelor si ne va ajuta sa punem bazele metodelor de convingere pe care le vom utiliza in procesul ulterior de vanzari.

Aici vom invata despre retelele centralizate si cele descentralizate utilizate de criptomonede, despre cum sa ne invingem teama fata de vorbitul in public si cum sa transformam criticile primite si problemele pe care le vom intampina  in elemente ce vor lucra in favoarea noastra, atunci cand vom vinde Dagcoin.

Acesta este momentul in care vom incepe sa fim recompensati pentru interesul nostru fata de Dagcoin si de valorile companiei si vom primi un bonus de 100 Dagcoins.

Explorer are un pret de 500 euro. Acum vom intra in „inima” criptomonedelor si vom deprinde tehnici de vanzari avansate. Aici este locul unde vom afla cu adevarat ce este o criptomoneda, ce sunt portofelele virtuale si cripto token-urile, algoritmii utilizati de catre diferite monede virtuale, riscurile utilizarii criptomonedelor, ce este Dagcoin, etc.

universitatea dagIn domeniul vanzarilor vom invata care sunt cele mai utilizate tehnici de vanzare si ce obiceiuri trebuie sa avem ca oameni de vanzari, arta negocierii si cea a incheierii unei afaceri si pe ce trebuie sa ne focusam in domeniul vanzarilor.

Dupa ce vom termina acest modul compania ne va recompensa cu 500 Dagcoins.

Modulul Advanced (in valoare de 1000 euro) ne va invata aspectele tehnice cele mai ascunse ale criptomonedelor si va duce abilitatile noastre de vanzari si de „public speaking” la cel mai inalt nivel.

Vom invatat despre increderea in sine, care este scopul unui discurs si cum sa ne influentam audienta, cum sa ne structuram discursul si sa ne invingem teama de a vorbi in fata publicului, metode si tehnici de vanzari avansate, etc.

In momentul in care am terminat acest modul al cursurilor vom fi recompensati cu 1000 Dagcoin.

Modulul Expert (2500 euro) ne va oferi notiuni de leadership. Acest modul ne va invata ce inseamna notiunea de lider, cum sa devenim un lider de succes si reprezinta unul dintre cei mai importanti pasi in pregatirea noastra ca traderi Dagcoin.

Recompensa firmei pentru rabdarea si devotamentul nostru fata de valorile Dag va fi in acest caz de 3000 Dagcoins.

Modulul Pro ne va costa 5000 euro si ne va invata cum sa folosim avantajele oferite de internet in avantajul nostru. Astfel vom fi in masura sa ne promovam afacerea din confortul oferit de propriul camin, economisind astfel timp si bani.

Vom invata care sunt cele mai potrivite tehnici de marketing online folosite pentru promovarea online si cum sa folosim un webinar pentru a ne promova afacerea.

Partea a doua a cursului va fi axata pe partea de trading a criptomonedelor, iar in momentul in care vom termina acest modul vom fi recompensati cu 6000 Dagcoins.

Nivelul urmator este cel de Mentor. Acesta este recomandat insa numai acelora ce isi doresc cu adevarat sa devina un lider de top si mentor pentru generatiile viitoare. Aceasta presupune insa o mare responsabilitate, deoarece este necesar sa avem o experienta mare de viata si in domeniul afacerilor (indiferent de tipul acestora).

Recompensa pentru acest modul este de 17500 Dagcoins.

Ultimul nivel de pregatire este acela de Investitor. Acesta ne va prezenta cele mai ascunse secrete ale pietelor financiare, de investitii si a burselor de valori, iar recompensa oferita de firma va fi pe masura: 35.000 Dagcoins.

Prezentarea completa a Universitatii Dag (in limba engleza) poate fi consultata mai jos:

Dag University

Daca doresti sa investesti in Dagcoin  sau pentru orice alte intrebari te rugam sa completezi sectiunea de mai jos (sau formularul de la pagina Contact ), iar colegii nostri iti vor raspunde in cel mai scurt timp.

Pentru prezentari video te rugam sa accesezi sectiunea speciala VIDEO.