Termeni si conditii

Politica noastra de termeni si conditii are rolul de a proteja continutul site-ului in fata interventiilor neautorizate si a fost elaborata de catre cei mai buni specialisti din domeniu.

Este important sa cititi bine aceasta politica, deoarece se va considera acceptata total si neconditionat atunci cand veti accesa alte sectiuni ale site-ului.

Este strict interzisa folosirea acestor informatii in scopuri comerciale, oricare ar fi acestea. Este interzisa copierea, reformularea, trunchierea sau reinterpretarea datelor indiferent de modul sau de locul unde se fac acestea: print sau mediul electronic.

Singura exceptie admisa este aceea in care sunteti in posesia unui acord scris din partea administratorului site-ului.

Informatiile pot fi folosite liber numai pentru uz personal, dar va avertizam ca acestea nu au fost personalizate in cazuri particulare. Daca doriti sa faceti acest lucru o veti face numai pe propria raspundere si va recomandam sa consultati un specialist in domeniu inainte de a face acest lucru.

Redactorii sau administratorul site-ului nu isi asuma sub nicio forma responsabilitatea informatiilor de pe site si nici corectitudinea acestora si nu pot fi trasi niciodata si sub nicio forma la raspundere in eventualitatea in care isi vor face aparitia daune ca urmare a folosirii informatiilor de pe site.